Test en review een Braun scheerapparaat

Omdat je huid geen schuurpapier hoeft te zijn. Meld je hier aan als reviewer en ontvang ‘m gratis vier weken in huis in ruil voor jouw eerlijke mening!

Voor een snelle en efficiënte scheerbeurt

Wil jij gedag zeggen tegen je stoppels? Dan is dit je kans! Reviewclub heeft een aantal toffe scheerapparaten van Braun beschikbaar.

Series 3
Braun belooft dat de drie volledig onafhankelijke, zwevende snijelementen zorgen voor een doeltreffende en comfortabele scheerbeurt. Daarnaast zorgt de MicroComb ervoor dat er meer haartje de scheerelementen worden geleidt.

Series 7
De slimme scheertechnologie van Braun geeft je een gepersonaliseerde, gladde en efficiënte scheerbeurt. Stel zelf één van de vijf scheerstanden in; van gevoelig tot aan turbomodus.

Series 9
Scheer je baard gemakkelijk en nauwkeurig met behulp van de SyncroSonic™-technologie. Deze technologie leest je baard en past zich daarop aan. Zo is het scheerapparaat extra krachtig op de plekken waar het nodig is.
Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van dit product, dan sturen we ‘m binnenkort naar je op. Na vier weken uitgebreid testen, kun je het pakket weer gratis retourneren.

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover in vier reviews van minimaal 150 woorden deelt.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina