Test en review een Amerikaanse koelkast

Omdat je on-demand ijsblokjes wilt, een groot gezin hebt of omdat ‘ie gewoon super cool is. Meld je hier aan als reviewer en ontvang ‘m gratis vier weken in huis in ruil voor jouw eerlijke mening!

Haal een stukje Amerikaanse gewoonte in huis!

Ze zijn een echte blikvanger in de keuken en stralen luxe uit, maar ze zijn ook gewoon ontzettend handig door een zee van koel- én vriesruimte.
Wil jij dit uitproberen en jouw mening laten horen?

Wat zijn de eigenschappen van de koelkast?

De Amerikaanse koelkast heeft talloze features en andere makkelijke functies. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat eten en drinken in optimale conditie bewaard worden en ze zijn dusdanig ingedeeld dat groente, fruit, vlees en vis in verschillende zones kan worden opgeborgen.

Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van de koelkast, dan zal er in overleg een afspraak voor de levering (en aansluiting) worden gemaakt. Na vier weken uitgebreid testen, wordt de koelkast naar afspraak weer opgehaald.

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover in vier reviews van minimaal 150 woorden deelt.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Er is een fout opgetreden. Vul aub alle verplichte velden in en verstuur opnieuw.
We are progressing your subscription.
This may take a few moments.
Leuk dat je mee wilt doen met het testen van een Amerikaanse koelkast. Je wordt nu doorgestuurd naar een korte vragenlijst waarmee we bepalen of jij de beste reviewer voor dit product bent. Klik hier als je niet automatisch wordt doorgestuurd.