Test en review een LG koel-vriescombinatie

Omdat je vis, vlees, groente en zuivel allemaal op de juiste temperatuur wilt kunnen bewaren. Wil jij ‘m testen? Meld je hier aan als reviewer en ontvang ‘m gratis vier weken in huis in ruil voor jouw eerlijke mening!

Pekelen, wecken, drogen… Of bewaar je voedsel gewoon in een LG koel-vriescombinatie!

LG belooft dat hun koel-vriescombo’s stil, zuinig en duurzaam zijn. Ze hebben een vriesgedeelte van 93 liter en het koelgedeelte beslaat 225 liter. Wil jij er eentje uitproberen en jouw mening laten horen?

Wat kunnen de koelkasten volgens LG?

  • De Moist Balance Crisper optimaliseert het niveau van de vochtigheid, waardoor eten langer vers, knapperig, en gezond blijft;
  • De Total No Frost-technologie voorkomt ijsvorming in het vriesgedeelte en condensatie in het koelgedeelte;
  • Het Multi-Air Flow systeem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de gekoelde lucht, wat leidt tot een betere houdbaarheid van voedsel.Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van dit product, dan zal er in overleg een afspraak voor de levering (en aansluiting) worden gemaakt. Na vier weken uitgebreid testen, wordt de koel-vriescombinatie naar afspraak weer opgehaald.

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover in vier reviews van minimaal 150 woorden deelt.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina