Test en review een Samsung QLED televisie

Wil jij ervaren of QLED jouw idee van tv kijken voorgoed verandert? Meld je hier aan als reviewer en ontvang ‘m gratis vier weken in huis in ruil voor jouw eerlijke reviews!

Scherper beeld dan ooit tevoren

De QLED televisies van Samsung zijn er voor de echte puristen onder ons. Met 4K Ultra HD Premium belooft Samsung een bioscoopervaring in jouw eigen woonkamer.

De Samsung QLED televisie heeft een curved design zonder randen om het scherm, waardoor je overal in de kamer tv kunt kijken zonder beeldvervorming. 

Iedereen heeft wel een favoriete plek op de bank of op die ene luie stoel in de hoek, maar ten opzichte van de televisie is dat niet altijd de beste positie. Door het curved design en oneindig contrast kun je voortaan blijven zitten waar je zit, want overal in je woonkamer kijk je naar de scènes zoals de regisseur het bedoeld heeft.

Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van dit product, dan zal een koerier die gespecialiseerd is in het leveren van tv’s een afspraak met je maken om deze Samsung televisie te brengen en te installeren. Na vier weken uitgebreid testen, wordt er weer een afspraak ingepland voor het ophalen. Je hebt er dus 0% moeite aan en 100% plezier!

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover in vier reviews van minimaal 200 woorden deelt.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Je wordt hierna doorgestuurd naar een korte vragenlijst.

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina