Test en review een iRobot Roomba robotstofzuiger

Omdat je je kostbare tijd aan leukere dingen kunt besteden dan aan stofzuigen. Meld je hier aan als reviewer en ontvang deze robotstofzuiger vier weken gratis in ruil voor jouw eerlijke mening!

De schrik van iedere huisvrouw

Volgens iRobot zijn Roomba’s de voornaamste manier om je vloer schoon te houden.  Ze beloven dan ook elke dag moeiteloos een schone vloer. Wil jij ‘m uitproberen en jouw mening laten horen?

  • Roomba’s vinden hun weg met behulp van sensoren en iAdapt technologie. Zo vermijden ze trappen, afstapjes en meubilair;
  • Met behulp van de iRobot HOME App maak je vanaf elke locatie verbinding met de robotstofzuiger en stel je ‘m niet alleen op afstand in, je houdt ook de voortgang van een schoonmaakbeurt bij;
  • Het gepatenteerde 3-staps reinigingssysteem combineert opkloppen, borstelen en zuigkracht voor een optimale reiniging. Ook in hoeken, langs muren en randen.

Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van dit product, dan sturen we ‘m binnenkort naar je op. Na vier weken uitgebreid testen, kun je het pakket weer gratis retourneren.

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover in vier reviews van minimaal 150 woorden deelt.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina