Test en review de LG Direct Drive wasmachine

Omdat je die favoriete trui binnen no time weer schoon aan wilt. Meld je hier aan als reviewer en ontvang deze wasmachine gratis vier weken in huis in ruil voor jouw eerlijke mening!

Meer wassen in minder beurten

LG belooft een ruime wastrommel, geschikt voor het wasgoed van grote huishoudens. Wil jij ‘m uitproberen en jouw mening laten horen?

Wat kan de Direct Drive volgens LG?

  • Zit je favoriete trui in de was? Met het TurboWash wasprogramma doe je ‘m al na 49 minuten in de droger en wordt ‘ie ook nog eens een stuk energiezuiniger gewassen;
  • De koolborstelloze Direct Drive motor produceert tijdens het centrifugeren maximaal 70 decibel – dat is stiller dan je deurbel;
  • Was meer in één wasbeurt dankzij de ruime trommel van 12 KG.

Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van dit product, dan zal een koerier die gespecialiseerd is in het leveren van witgoed een afspraak met je maken om een wasmachine te brengen en te installeren. Na vier weken uitgebreid testen, wordt er weer een afspraak ingepland voor het ophalen. Je hebt er dus 0% moeite aan en 100% plezier!

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover deelt, in vier reviews van minimaal 150 woorden.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina