Test en review een Mercedes-Benz B-Klasse

Heb jij al wat te doen met Hemelvaart? Ga er op uit met deze sportieve bak! Meld je hier aan als videoreviewer en rij vier dagen in stijl in ruil voor jouw eerlijke mening!

Bij een actief leven hoort een veelzijdige auto

“Een rustig tochtje met het hele gezin of een spectaculaire rit door het hooggebergte, de B-Klasse is op alles voorbereid.

Het exterieur van de B-Klasse valt op door organische lijnen en het interieur is uitermate royaal. De Sports Tourer beschikt niet alleen over meer bagageruimte, maar biedt ook meer ruimte aan lichaam en geest. De veiligheid wordt optimaal gewaarborgd door superieure assistentiesystemen die een virtueel veiligheidsnet vormen.” 

Wil jij ‘m uitproberen en jouw mening laten horen?

Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij videoreviewer wordt van deze auto, mag je ‘m woensdag 24 mei tussen 14:00 – 17:00 uur ophalen bij de Mercedes-Benz dealer in Den Haag. Na vier dagen rondrijden lever je ‘m maandag 29 mei tussen 08:00 – 11:00 uur weer in bij dezelfde autodealer.

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je heel veel kilometers gaat maken en jouw ervaringen en eerlijke mening deelt in een video review en geschreven review van minimaal 150 woorden.

Mag ik ‘m daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina