Test en review een Tefal stoomstrijkijzer

Omdat strijken leuker wordt als het snel en gemakkelijk gaat. Meld je hier aan als reviewer en begin de dag vier weken kreukvrij, in ruil voor jouw eerlijke mening!

Strijken gaat het beste met stoom

Tefal biedt je tal van mogelijkheden om je textiel en kleding te strijken. Wil jij kreukels te lijf gaan en je mening laten horen?

Stoomstrijkijzer
Een stoomstrijkijzer is een klassiek strijkijzer dat met behulp van een stoomstoot tot diep in de vezels van de stof dringt en zo de meest hardnekkige kreukels weet te verwijderen. Een zeer efficiënt strijkijzer dus! Deze types leggen met de vernieuwde strijkzool de nadruk op een nog beter glijvermogen, uitgevoerd met een kalkverzamelaar om een continue stoomdoorstroom te garanderen.

Stoomgenerator
Een stoomgenerator is een strijkijzer met een extern waterreservoir. Ideaal als je bergen strijkgoed hebt en het tegen hardnekkige kreukels op moet nemen. Juist voor het grote gezin met allerlei verschillende kledingstukken en stoffen, komen de verschillende temperatuurstanden heel goed van pas!

Wat krijg je?

Wat krijg ik precies?

Als jij reviewer wordt van dit product, dan sturen we ‘m binnenkort naar je op. Na vier weken uitgebreid testen, kun je het pakket weer gratis retourneren.

Wat moet ik ervoor doen?

We verwachten dat je het product goed en veel gaat gebruiken en jouw ervaringen en eerlijke mening hierover in vier reviews van minimaal 150 woorden deelt.

Mag ik het daarna houden?

Nee. Je doet dit echt omdat je het leuk vindt om nieuwe producten te testen en jouw ervaringen graag deelt met anderen.

Wat krijg je?

Vul hier je gegevens in

Sorry. Voor dit product hebben we inmiddels genoeg aanmeldingen.

Onze nieuwste campagnes vind je op de projectenpagina